Veelgestelde vragen

 

Misschien kunnen we je vraag meteen beantwoorden. Zo niet, neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen

De tijdsduur van een video is niet bepalend voor de prijs, maar wat je erin wilt hebben is dat wel. Dat betekent de tijd die nodig is in voorbereiding, filmen en monteren van de video. Zo kan de prijs van een 30 seconden video van 30 seconden hoger liggen, dan één van 5 minuten.

Dat hangt af van wat nodig is om de video te maken. Hoeveel tijd zit in de voorbereiding, hoelang en met hoeveel personen moet gefilmd worden en hoeveel tijd zit in montage. Toevoegen van ondertiteling, tekst (animaties), voice-overs, intro & outro in huisstijl bepalen ook de prijs. Tip: Denk niet alleen maar wat het kost, maar vooral wat oplevert. Vaak is het de investering waard.

Ja. We maken drone beelden als dat past in het verhaal. Vaak in combinatie met beelden vanaf de grond. Houdt rekening met no-fly zones in de buurt van (militaire) vliegvelden, daar mogen wij namelijk niet vliegen met een drone.

Jazeker! Zodra we weten wat de bedoeling is, kunnen we een prijsopgave maken.

Nee. Victor Video blijft eigenaar van het ruwe beeldmateriaal volgens het intellectueel recht, tenzij dat anders vooraf is besproken. Hiermee voorkomen dat de beelden hergebruikt worden door anderen. Deze beelden kunnen wel afgekocht worden.

Wij bewaren de videobeelden meerdere jaren. Dus als je later een aanpassing wilt laten doen in een video is dat geen probleem.

Ja! Het is niet onze core business, maar het is mogelijk. Voor grote(re) of specifieke fotografie klussen linken we je graag aan andere (top)fotograven.

Blijf niet met je vraag zitten

Een beller is sneller. Als we op klus zijn, kunnen we niet altijd opnemen. Maar we bellen altijd terug.

 Direct bellen