Z0 gaan we aan de slag.

Werkwijze.

In 6 stappen naar een video

 1. Het idee
  Wat is het doel van je video? Voor wie is de video bestemd? We gaan een aantal dingen bespreken, zodat we de boodschap zo goed mogelijk vast kunnen leggen. Dit kan kort telefonisch, of uitgebreid in een brainstorm sessie.
 2. Script schrijven
  De video wordt gemaakt. Alleen dan op papier of mondeling met elkaar afgestemd. In samenspraak met jou bepalen we wat we in beeld en geluid op gaan nemen.
 3. Opnames maken
  Samen plannen we de optimale opnamedag(en). Voor de opnames maken we gebruik van een regisseur, een cameraman, een visagist en een geluidsman. In de praktijk zijn dat 1 of 2 personen. We maken gebruik van verschillende apparatuur zoals camera-stabilisatoren, drone(s) en microfoons om beeld en geluid zo goed mogelijk vast te leggen.
 4. Monteren
  De vele beelden en geluiden worden tot een geheel gesmeed. We gebruiken verschillende programma’s om het beste uit de opnames te halen.
 5. Feedback
  De eerste vertoning van de video zal door jou zijn. Bekijk deze rustig en laat deze aan personen in jouw directe omgeving zien. Zijn ze positief verrast? Begrijpen ze de boodschap in de video? We horen graag je feedback.
 6. Online plaatsen
  De video kan in première gaan! Gebruik van juiste titel, woorden en tags zorgen voor een betere online vindbaarheid van een video. Hoe kun je deze het beste online plaatsen? Word de video ook daadwerkelijk bekeken door de doelgroep? Hoe kan de respons van een video gemeten worden? Wij helpen je daarbij.

Contact opnemen

Blijf niet met je vraag zitten

Een beller is sneller. Als we op klus zijn, kunnen we niet altijd opnemen. Maar we bellen altijd terug.

 Direct bellen