Victor Video videocontent
Waar we goed in zijn

Expertise

Victor Video ontwerpt concepten en werkt deze uit tot hapklare video’s. Van bedrijfsvideo’s, testimonial video’s, social video’s tot livestreams. Ben je opzoek naar een soort video die hier niet tussen staat? Geen probleem.  Wij werken samen met andere creatieve partners aan de meest uiteenlopende soorten video’s.

Productvideo

  • Een productvideo brengt je product tot leven. Een kijker (of potentiële koper) maakt in de video kennis met je product, en weet meteen wat hij of zij eraan heeft. Wil je de beleving van je product goed overbrengen? Een video helpt daarbij.

Bedrijfsvideo

  • Met een bedrijfsvideo maakt jouw doelgroep kennis met je bedrijf. Vooraf bepalen we wat het doel is. Introduceert je een product of dienst, of zoek je een nieuwe werknemer met een wervingsvideo? Met jouw input maken we een creatief concept en zetten dit om naar beeld.

Testimonial video

  • Met jouw klanten aan het woord overtuig je potentiële klanten dat ze jouw product of dienst nodig hebben. Mensen waarderen ervaringen van anderen, en bepalen mede hierdoor hun keuze voor een aankoop. Feitelijk hetzelfde als mond-tot-mond reclame, alleen dan in een video jasje.

Social video

  • Video is onmisbaar in hedendaagse marketing en online campagnes. Het is tegenwoordig dé manier om je doelgroep te bereiken. Wil je een oproep doen of een event promoten? Victor Video denkt mee over creatieve concepten, en creëert pakkende video content.

Livestream

  • Tijdens een livestream maak je live contact met het publiek. Livestream is geschikt voor presentaties, trainingen of andere online events waar interactie van belang is. Victor Video verzorgt de livestream op iedere locatie. Wij verzorgen de technische realisatie en voegen ondersteunde video’s toe.

Contact opnemen

Victor Video videomaker

Blijf niet met je vraag zitten

Een beller is sneller. Als we op klus zijn, kunnen we niet altijd opnemen. Maar we bellen altijd terug.

 Direct bellen